Gepost op

Bestelinformatie

Bestellen kan via winkel menu bovenaan de pagina.

hier is de winkel

 

Lukt dat niet of heeft u liever eerst even overleg, dan kan dat natuurlijk ook via het contact formulier (onderaan de pagina) of rechtstreeks per email.

Via de winkel krijgen wij een melding van uw bestelling, verzendkeuze, betaling enzovoorts. Bij directe betaling verzenden wij de volgende dag. Zo niet, dan bellen of mailen we meteen. Hoort u niets, laat het weten!

CP600BMW bestellen: Denk om de SD kaart, deze is los te bestellen waarbij de mapstructuur en het configuratiebestand er op gezet is. Hiervoor is het wel handig om door te geven wat voor radio er aanwezig is (BM24/54, navigatie, bouwjaar) zodat het configuratiebestand meteen klaargemaakt is.

CP700BMW bestellen: Denk om de SD kaart, deze is los te bestellen waarbij de mapstructuur en het configuratiebestand er op gezet is.

Porsche module bestellen zie de product pagina, er zijn twee varianten afhankelijk van de software versie van uw PCM. Bij vragen kunt het best eerst even mailen of bellen, het is erg vervelend als u net de PCM eruit hebt en dan niet de juiste module in handen heeft.

Accessoires en onderdelen komen in de winkel te staan.