Overige informatie

Over tevredenheid:

Onderstaand de formele teksten die samengevat is door het volgende: al sinds 2008 geldt bij ons: niet tevreden, geld terug. Dus ook al werkt het technisch wel, als je er niet tevreden over bent dan zijn wij dat ook niet. En dan gaan we dat oplossen.

 

 

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar service@rentier.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product in de originele staat, met alle geleverde toebehoren en verpakking aan ons geretourneerd worden. Inbouwkosten worden niet vergoed, uitbouw is kostenloos. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via service@rentier.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.